8 redenen om deze nacht seks te hebben

Seks is gewoon een geweldig ding. Zelfs als je deze nacht geen orgasme hebt, heb je nog steeds seks – een aangenaam en nuttig ding. Voor de meeste mensen is dit al een gewichtig argument om het nu meteen te doen, meteen!

Seks zal de stemming zeker toenemen. Er was een zware werkdag? Geprezen met vriendin? We kennen een zeer lichtgewicht en probleemloze manier om de situatie te veranderen: tijdens seks in het lichaam van een vrouw, worden endorfines actief geproduceerd, wat trouwens niet alleen antwoordt voor een goed welzijn, maar ook voor een goed humeur.

Ga je op vakantie en bang om ziek te worden. Studies tonen aan dat seks het immuunsysteem daadwerkelijk kan versterken. Dus als je je zorgen maakt over het koud, doe gewoon seks. Natuurlijk kan seks niet zo effectief zijn als medicijnen, maar het is absoluut een interessantere manier om te voorkomen.

Als de baas zich vandaag gedraagt ​​als een volledige Kandak. Op het werk brengen we zoveel tijd door dat alle omliggende collega’s eerder of laat elk van ons in een hectische horror leiden. En met name geslacht en orgasme kunnen de bloeddruk verminderen en stress verminderen.