Windows 10 Opruimen

“Echt geweldige informatie, vele verbeteringen zijn al merkbaar geworden.” Computerwijzer en -vaardiger wordt, en zelfs indruk kunt maken op menig whizzkid. Alle teksten in het boek, e-boek, de website en nieuwsbrief zijn voorzien van copyright. Zolang je nog niet hebt betaald, is ook de bestelling nog niet definitief. “Steeds weer kom ik onderwerpen en mogelijkheden tegen die ik niet eerder wist . Ik wil u bij deze mijn complimenten maken voor de compleetheid van en duidelijke uitleg in dit boek.” “Ik heb bijna iedere dag plezier van de COMPUTERBIJBEL. Zonder dit boek had ik constant met het hoofd in de handen gezeten.” Instellingen van de in Windows geïntegreerde Windows Verkenner.

  • Instellingen van de in Windows geïntegreerde Windows Verkenner.
  • “Ik ben inmiddels 80 jaar en ben vanwege mijn hobby filmen en fotografie bijna dagelijks met de computer bezig. Ik vind zelf veel oplossingen, maar hulp zoals van uw boek maken het wel wat makkelijker voor mij.”
  • Mij wordt regelmatig gevraagd of er een mogelijkheid bestaat voordelig te upgraden naar een nieuwe druk, bijvoorbeeld omdat Windows inmiddels een aantal onderdelenupdates verder is of omdat men het boek als cadeau wil weggeven.
  • Die segmenten zijn natuurlijk alleen visueel, maar dat maakt niet uit, want zolang je je bureaubladpictogrammen keurig binnen deze segmenten plaatst, werkt deze visuele afkadering fantastisch.
  • Maak altijd een register backup en zorg dat je weet hoe je deze terug moet zetten.

“Dankzij jouw hulp heb ik mijn bestanden weer terug, had ik je boek eerder gehad dan was ik ze nooit kwijtgeraakt.” “Sinds ik met je boek aan de slag ben gegaan, ben ik in mijn vriendenkring de computerspecialist.” Voor het opslaan van tekstuele informatie (zoals een bestandsnaam, opslaglocatie, de tekst van knoppen in een programma, etc.). Zodra Windows is opgestart, gaat u naar Start, Configuratiescherm, Gebruikersaccounts. Selecteer uw gebruikersaccount en kies voor Een wachtwoord instellen. Zodra het programma klaar is, sluit u het programma met de! -toets gevolgd door Enter en daarna met de q-toets gevolgd door Enter.

Tip 11: Ccleaner

Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zo is deze versie op het moment van schrijven circa de helft goedkoper geworden.

Dan ontvang je twee drukken later een uitnodiging om mee te doen met een voorinschrijving. De computerbijbel legt in begrijpelijke taal uit hoe je Windows naar je hand kunt zetten.

Stap 1: Heb Je Mijn Boek Eerder Gekocht?

Aangezien het register ontzettend veel registerwaarden bevat, is het ondoenlijk handmatig op zoek te gaan naar specifieke waarden (zoals alle vermeldingen van je naam, adres, etc.). Met de zoekfunctie (Bewerken, Zoeken of met de toetscombinatie Ctrl-F) kunnen de gezochte registerwaarden echter snel worden achterhaald. Met de toets F3 kan de zoektocht worden hervat nadat de eerste waarde is gevonden. Mij wordt regelmatig gevraagd of er een mogelijkheid bestaat voordelig te upgraden naar een nieuwe druk, bijvoorbeeld omdat Windows inmiddels een aantal onderdelenupdates verder is of omdat men het boek als cadeau wil weggeven. Door op het bestelformulier bij stap 1 aan te geven dat je reeds eerder het SchoonePC boek hebt gekocht, wordt de klantenkorting (10 euro bij een bestelling van één boek) automatisch toegepast. Het register wordt zeer frequent benaderd voor het uitlezen en/of wijzigen van registerwaarden.

De handigste tool hiervoor isProcess Monitor van Sysinternals . Op het internet zijn zeer veel registertweaks gedocumenteerd die met een registerbestand kunnen worden doorgevoerd. Onderstaand voorbeeld toont de inhoud van een dergelijk registerbestand met de registeraanpassing voor het niet langer automatisch toevoegen van de tekst – Snelkoppeling aan een nieuw aangemaakte snelkoppeling. Hieronder volgt een fotoreportage user32.dll windows 10 van het inpakken en verzenden van de eerste 7.000 computerbijbels voor Windows 10 met dank aan de hulp van familie en vrienden. Hallo Menno, na het lezen van de computerbijbel heb ik toch nog een vraag. De e-boeken voor Windows 7 en Windows 8.1 zijn nog wel gratis te downloaden.